ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Μήπως ο σύντροφός σας είναι ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ και δεν το ξέρετε;;; Αυτά είναι τα σημάδια που τον προδίδουν!!!






Σε πόσες γυναίκες περνά από το μυαλό ότι ο σύντροφός τους μπορεί να είναι ψυχοπαθής; Πολλές πιστεύουν ότι θα το είχαν καταλάβει αμέσως, όμως αυτό δεν ισχύει. Οι ψυχοπαθείς μπορεί να είναι ακαταμάχητα γοητευτικοί με μια πρώτη ματιά.

Αν όμως ξέρετε να αναγνωρίζετε τα «σημάδια» μπορείτε να φύγετε όσο είναι νωρίς!



1. Υπερβολικά κομπλιμέντα: Ένας ψυχοπαθής είναι εξαιρετικά ευέλικτος και γρήγορος στις κινήσεις τους. Σε ένα πρώτο ραντεβού, πιθανότατα θα πει σε μια γυναίκα ότι είναι τρομερά όμορφη, απίστευτα έξυπνη και αθεράπευτα σέξι. Εκμεταλλεύεται τις ανασφάλειες και τις φαντασιώσεις μιας γυναίκας ώστε να της πει ακριβώς αυτά που θέλει να ακούσει. Αυτή η εικόνα του εξιδανικευμένου συντρόφου κάνει μια γυναίκα να τον ερωτευτεί ακαριαία.



2. Φαινομενική ταύτιση και συμβατότητα: Προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα ότι είναι το άλλο της μισό και ότι ταιριάζουν σε όλα. Αγαπούν τα ίδια πράγματα και έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα. Μοιράζονται ακόμη και τα ίδια τραύματα και τις ίδιες αρνητικές εμπειρίες. Δεν έχει δική του ταυτότητα κι έτσι καθρεφτίζει το άτομο που βρίσκεται απέναντί του.



3. Άρρωστες ιστορίες: Προσοχή τι θα πει στα πρώτα ραντεβού για τις πρώην και τους ανθρώπους που έχει στη ζωή του. Εάν υποστηρίζει πως η προηγούμενη σύντροφός του τον παρακολουθεί ή τον έκλεψε, εάν η μητέρα του είναι αυταρχική και αν όλοι γύρω του τον εκμεταλλεύονται, κάτι δεν πάει καλά.



4. Ασθένειες και τραυματισμοί: Ένας ψυχοπαθής λατρεύει τη λύπηση και θέλει να τραβά την προσοχή. Η κακή κατάσταση της υγείας είτε σε βιολογικό είτε σε ψυχολογικό επίπεδο μπορεί να είναι εντελώς ψεύτικη και να αποτελεί βασικό συστατικό της «στρατηγικής».



5. Τέλειο σεξ: Ένας ψυχοπαθής θα κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει μια γυναίκα. Είναι μία ακόμη τακτική για να κάνει μια γυναίκα να τον ερωτευτεί.



6. Ξαφνικά λάθη: Ένας ψυχοπαθής δεν καταφέρνει πάντα να κρατήσει τη μάσκα που κρύβει το πρόσωπό του. Μπορεί να πει ξαφνικά «Σε έχω απατήσει» και μετά να αρνηθεί ότι το είπε ή να υποστηρίξει ότι το είπε για πλάκα.



7. Το «παιχνίδι της σιωπής»: Όταν πια η γυναίκα θα τον έχει ερωτευτεί, ο ψυχοπαθής σταματά τα κομπλιμέντα και κάθε ένδειξη τρυφερότητας και ξεκινά να υποτιμά τη γυναίκα που έχει δίπλα του. Το πρώτο βήμα είναι συνήθως η ατέλειωτη σιωπή και η απόσταση. Μπορεί να εξαφανιστεί για μέρες χωρίς ούτε ένα τηλεφώνημα.

Μήπως σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά;

onmed.gr

http://www.athensmagazine.gr/portal/weird/68718#.UqsiP-d7KCI

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »